Позвънете ни

За нас

Иновтивни и Ефективни

С позитивно и професионално отношение към работата и към клиентите, предоставяме практични и достъпни хигиенни решения за всеки хотел, ресторант предприятие от хранително вкусовата промишленост или просто за дома.

Искаме най-доброто за Твоя дом и Твоя Бизнес

За да се чувстват твоите клиенти винаги като у дома си ние ще предложим не само най-добрите професионални препарати а и иновативни хигиенни решения, които улесняват работата и носят висока добавена стойност за бизнеса.
.

Нашият успех е Твоят Успех

С позитивно и професионално отношение ние се стремим да поддържаме високо професионално обслужване, а именно да разберем нуждите на клиента и да предложим правилният продукт и правилното решение.

Туризъм, развлечение, чистота

Туристическият и развлекателният бизнес е един от най динамичните и бързо развиващи се отрасли в България. С традиции в туризма през последните три десетилетия, България спечели достойно място като туристическа дестинация. Хотели, нови ресторанти, дискотеки, сладкарници почти ежедневно отварят врати и посрещат клиенти от цяла Европа и света. Все по-бързото развитие наложи и все по-високите стандарти в областта на почистването и хигиената на хотели, ресторанти, молове и обществени сгради.

Твоят доставчик на професионални препарати

Вдъхновени от всичко това, съчетано с нашия богат професионален опит  в хигиенната индустрия-производство и търговия, през пролетта на 2018, ние създадохме Ниро Про Трейд ООД. Имаме амбициозната цел да се превърнем в предпочитания доставчик на препарати и хартиени консумативи за хотели, ресторанти и предприятия от ХВП.

Локацията в  Плевен-сърцето на Северна България ни дава огромно предимство относно логистиката на препарати и хартиени консумативи в Плевен, Ловеч, Троян, Габрово, Враца и в цяла Северна България